Cheers to ten years!

Dit jaar is het weer zo ver! Het #CLUBACI Lustrum staat voor de deur. Misschien kijk je hier als eeuwig lid al jaren naar uit óf kom je als eerstejaars student net kijken? #CLUBACI bestaat 10 jaar en dat gaan we samen met jou vieren!

Ben je momenteel (actief) lid of ben je de afgelopen 10 jaar (actief) lid geweest van #CLUBACI, dan ben je uitgenodigd voor onze Lustrum evenementen. Ben je nog geen lid maar denk je erover na om lid te worden? Dan is dit het uitgelezen moment, want dit jaar mag je niet missen. Word hier lid en vier samen onze verjaardag.

Dit gehele schooljaar ’21-’22 zal in het teken staan van onze 10e verjaardag. Er zullen verschillende evenementen plaatsvinden om samen met onze lieve vrienden en vriendinnen een feestje te bouwen, proosten op mooie herinneringen en fantastische nieuwe verhalen te creëren.

Wie jarig is trakteert!

Daarom krijg je korting op de Lustrum evenementen en merchandise wanneer je deze aanschaft in een van de samengestelde feestpakketten. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Ja, toch? Samen gaan we een feestje bouwen!

Bij het kopen van tickets zijn er enkele dingen om op te letten:

1. Er zijn losse tickets en ticketpakketten. Losse tickets zijn duurder dan wanneer je ze in een pakket koopt. Als je van plan bent meerdere evenementen te bezoeken, raden we je aan een ticketpakket te kopen ;)

2. Bij losse tickets voor het gala en pakketten waar galatickets bij inbegrepen zitten is er een optie voor tickets met introducé. Let op: Tip: Je mag ook iemand buiten ACI als introduce meenemen, koop dan een ticket of pakket met introducé ticket.

3. Voor het gala én de Bertie XXL speurtocht geldt dat je lid moet zijn (geweest) van #CLUBACI of #CLUBIEMES. Dit geldt vanzelfsprekend ook als je de tickets in een pakket koopt.

4. Voor het lustrumweekend geldt dat je actief lid (oftewel, commissielid of bestuurslid) moet zijn geweest van #CLUBACI of #CLUBIEMES. Dit geldt vanzelfsprekend ook als je de tickets in een pakket koopt.

5. De #CLUBACI merchandise is ook deze verjaardag weer van de partij! Bestel jij een van de lustrumpakketten? Dan krijg je 20% korting op een original #CLUBACI Lustrum sweater! Natuurlijk zijn deze ook te bestellen als je géén pakket besteld hebt. Exclusief voor onze (oud) leden! Note: Wie komt er nou graag als eerst op een feestje aan? Precies.. Daarom is deze dus casualy late. Je zult ‘m later in verkoop zien verschijnen.

6. Na aankoop wordt je lidmaatschap gecontroleerd op geldigheid. Indien dit niet klopt, ontvang je slechts 50% van je aankoopbedrag terug (exclusief de servicekosten, servicekosten worden in zijn geheel niet terug betaald).

7. Ben je nog géén lid en wil je wel graag mee feesten op (een van) onze Lustrum evenementen? Wordt dat eerst lid voordat je een ticket/pakket aankoopt!

WE ZIEN JULLIE GRAAG OP (EEN VAN) DE LUSTRUM EVENEMENTEN!