Excursies

Ieder jaar organiseert de Commissie Excursie van #CLUBACI een studiereis voor haar leden. Berlijn, Budapest, Lisabon, Manchester en Zagreb zijn voorbeelden van steden waar we al geweest zijn. Wat de volgende gaat worden blijft nog even een verrassing. Ga mee op reis, ontdek nieuwe culturen, ervaar nieuwe steden én leer nieuwe medestudenten kennen.

Kortingen

Café STUDIO

Allereerst, Café STUDIO – hoofdpartner van #CLUBACI. Van zondag tot en met donderdag krijg je overdag en in de nacht 15% korting op hapjes en drankjes.

Studystore

Het je nog lesboeken nodig? Met je lidmaatschap krijg je korting op boeken wanneer je deze aanschaft bij Studystore.

Theaters Tilburg

Een toffe samenwerking met Theaters Tilburg! Maandelijks zal er een gouden tip worden gegeven voor een leuke voorstelling. Daarnaast mogen wij iedere maand twee gratig kaarten weggeven voor deze tip. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!

Le Flux Conceptstore

Om er voor te zorgen dat jullie je er altijd tip en top uit zien, zijn we een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Le Flux. Op vertoon van je #CLUBACI-pas shop je met 10% korting op je nieuwe outfit.

Stuvia

We zijn altijd opzoek naar de beste samenvattingen om dat tentamen te halen. Daarom krijg je 10% korting op je aankopen bij Stuvia

Sneaker Cleaners

Door weer en wind naar school en het bezoeken van de nodige festivals zorgen er niet voor dat je schoenen er altijd spik en span uit zien. Om ervoor te zorgen dat je weer kunt shinen met je schone sneakers krijg je bij Sneakerscleaners 15% korting op alle schoonmaakdiensten en schoonnmaakspullen.

Scribbr

Het schrijven van de scriptie is voor vele een struikelblok. Vanaf nu krijg je hulp van Scribbr! Als lid van #CLUBACI krijg je €10,- korting op laten nakijken van je scriptie.