Missie

#CLUBACI is de officiële studievereniging van Fontys ACI. De vereniging is er voor iedere opleiding: zowel DBC, ILS, CO-IEMES en CE-IEMES. De vereniging is er voor iedereen die zich buiten zijn of haar studie extra wil inzetten voor studie gerelateerde activiteiten, het verbreden van zijn of haar netwerk en zichzelf wilprofessionaliseren door theorie meteen in de praktijk toe te passen in een van de commissies van de vereniging.

#CLUBACI is er voor iedere opleiding. Zo heeft de verenging diverse commissies die relevant zijn voor elke opleiding zodat iedereen zich kan professionaliseren. Hierdoor is#CLUBACI een toevoeging is voor jestudententijd en je persoonlijke ontwikkeling.

Visie

#CLUBACI zal gedurende de jaren steeds relevanter worden voor de opleidingen tot de verenging op het moment is gekomen dat je als ACI student eigenlijk niet zonder de verenging kan. Zo zal de verenging zich steeds verder ontwikkelen tot een belangrijk verlengde van Fontys ACI. Naarmate Fontys ACI zich meer zal richten op de internationalisering van het instituut zal #CLUBACI dat ook doen, zodat de vereniging ook voor de internationale studenten onmisbaar zal worden. Bovendien zal de vereniging diverse studie gerelateerde activiteiten van Fontys op zich nemen waardoor ook Fontys ACI niet meer zonder de vereniging kan.